e-advertising - www.articole-sponsorizate.ro

joi, 1 septembrie 2011

De ce mint barbatii


“O prejudecată comun întâlnită în rândul femeilor este aceea că bărbaţii mint pentru că sunt porci. Nimic mai neadevărat. În primul rând, porcul nu minte, este un animal cât se poate de sincer şi de corect. Iar în al doilea rând, bărbaţii mint nu pentru că sunt nesimţiţi, ci, dimpotrivă, pentru că le păsa de femeia de lângă ei. O mint pentru că o iubesc. Se ştie că omul este o fiinţă care suportă greu adevărul. Să spunem, de pildă, că ai ieşit de la serviciu şi te-ai dus cu băieţii să bei o berică. Vrei să bei o singură bere: pe a cincea. Deci, se face 10 fără un sfert. Începe Milan – Real.


Deşi ţi-ai dori foarte mult să fii acasă cu nevastă-ta/iubita ta şi să vă uitaţi împreună la o comedie romantică cu Ben Stiller sau Adam Sandler, nu poţi să-i laşi pe oamenii aia singuri la meci – doar sunt colegii tăi. Se face 12, mai beţi o berică şi-aţi plecat. Se sparge gaşca şi tu pleci decis acasă, cu un coleg care are acelaşi drum.

La crâşmă din colţ, mai beţi o bere,să vă puneţi pe picioare. În fine, ajungi acasă. E unu’ jumate.

Spuneţi şi voi: ai tu, ca bărbat, inima să-i spui nevesti-tii/iubitei tale: ”Bai,ştiu că m-aştepţi de la 7, că ai fost la piaţă şi că ai gătit, da’ io am fost la bere cu băieţii, m-am uitat la meci şi m-am simţit excelent şi fără tine”?Ce suflet de câine trebuie să ai că să-i spui asta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Statistici web